Povestea noastră

Povestea noastră

Jujuc este rezultatul dorinței noastre, ca părinți, de a integra armonios copilul în viața noastră. Fiind adepții unui stil de viață minimalist, am încercat pe cât posibil să nu ne lăsăm ademeniți de puterea marketingului în achiziționarea produselor pentru copii. Cele mai atractive obiecte, evident, sunt jucăriile.

Din dorința de a capta atenția copiilor, părinții, dar și bunicii (știm prea bine din proprie experiență), caută să le ofere constant jucării noi. Magia acestora se consumă, deseori, foarte rapid, iar locuința devine ușor, ușor, spațiul depozitării pentru jucării. Noi nu ne-am dorit să ajungem în această situație încă de când Sasha, băiețelul nostru, era o celulă. Ne-am întrebat cum am putea să nu îl privăm de oportunitatea de a experimenta folosind jucării diverse, fără ca locuința noastră să arate ca un imens loc de joacă, fără să cheltuim sume enorme de bani, și fără a șubrezi circuitul naturii, pe care ne dorim să o păstrăm cât mai sănătoasă pentru el. Răspunsul este tot ceea ce înseamnă Jujuc acum.

Proiectul a prins viață datorită muncii echipei pe care o formăm împreună cu prieteni dragi, care au înțeles complexitatea și importanța acestuia. Astfel, am ajuns să împărțim jucării de calitate în pachete atent selecționate pentru dezvoltarea multi-laterală a copiilor cu vârste de la 6 până la 24 de luni. În fiecare lună, predai pachetul anterior și primești altul cu jucării adecvate noii vârste (cunoaștem importanța lunilor în primii ani din viața micuților). Jucăriile vor călători de la un copil la altul până când starea acestora va cere înlocuirea lor. O parte din cele scoase din circuit vor fi donate ong-urilor care activează în serviciul protecției copiilor.

 • De la părinți pentru părinți

  Și noi suntem părinți și știm cât de importantă este călătoria voastră

 • Dezvoltarea micuțului, ca la carte

  Jucăriile noastre sunt atent alese pentru dezvoltarea sănătoasă a copilului, întotdeauna adecvate vârstei

 • Jucării calitative, accesibile

  Colaborăm cu branduri care pun accent pe calitate și sustenabilitate, iar noi ți le oferim la un preț special, prin abonament lunar

 • Experiențe noi, lună de lună

  Lunar primești un pachet nou cu jucării potrivite vârstei și îl returnezi pe cel anterior

 • Mai mult spațiu, acasă

  Ai parte de mai mult loc în casă, fără a compromite diversitatea jucăriilor

 • Sustenabilitate pentru viitorul lor

  Reducem risipa și cumpăratul impulsiv, prin reutilizarea jucăriilor din abonamente